Czy wiesz, że... rejestracja trwa tylko 20 sekund?
Strona główna forum Szukaj Rejestracja
Witaj, nieznajomy!
#
Ja właśnie używałem tego opcode i efekt był taki jak pisałem wyżej :-( A kolor żółty to chyba ID 14 ale ja jaki bym numer nie wpisał to zawsze jest to samo...
#
Mam pytanie jak stworzyć taki standardowy żółty znacznik jaki jest przed każdym domem do którego można wejść. Chodzi mi o to żeby był on żółty i żeby miał taki sam rozmiar jak pozostałe. Bo mi wychodzi tylko taki biały i dużo mniejszy. Moje pytanie wydaje się być proste ale nie mogę sobie z tym poradzić.
#
Ja mam takiego moda który daje nam 2 gwiazdki poszukiwań jak przekroczymy daną prędkość na danym obszarze. Nie wiem czy o to ci chodzi...
#
Witam, mam pytanie jak wpisywać polskie znaki w plikach .fxt do modów CLEO aby tekst z tych plików był poprawnie wyświetlany w GTA SA. Bo jeżeli wpisuje się je normalnie to w grze wychodzą jakieś dziwne znaczki, lub puste miejsca.
#
Potrzebuję modu który sprawia że wchodząc do garażu w Doherty nie zmienia się widok kamery tzn. żeby nie trzeba było celować z broni aby zobaczyć wnętrze garażu.
#
Wielkie dzięki !!!

Wyłącz Caps Locka\\ZotaK
#
Mógłby mi ktoś pomóc ściągnąć moda z TEGO FILMIKU
Niestety strona z modem jest po japońsku...
#
No to się na pewno przyda, zaraz spróbuje coś wykombinować ;-)
#
Chodzi mi o coś takiego jak w modzie z pistoletem grawitacyjnym. Tam przecież można przenosić wiele rzeczy i nawet ludzi. Chciałbym zrobić coś podobnego tylko żeby CJ przenosił różne mniejsze rzeczy na rękach. Tylko nie wiem jakim opcodem odnieść się do kilku przedmiotów z TEJ LISTY
#
Na pewno się przyda, tylko jeszcze potrzebuję jednego opcodu który odnosiłby się do wszystkich przedmiotów w grze, a nie tylko do tych stworzonych przeze mnie
#
Poszukuję modu do GTA SA który sprawiałby że CJ mógłby podnosić różne rzeczy tak jak podczas misji złodzieja. Chodzi mi głownie o rzeczy typu drewniane skrzynki, pudła, ławki, worki ze śmieciami, itp. Może widział ktoś takiego moda?
#
Ale przecież taka funkcja jest normalnie dostępna w grze, należy chodzić z wciśniętym jakimś przyciskiem chyba odpowiadającym za dodatkową akcję, czy jakoś tak; nie jestem pewien który to przycisk dokładnie ;-)
#
Z tymi opcodami dzieje się to samo tylko rzadziej (tzn. czasami jest dobrze bez kierowcy, ale tylko czasami). Taka sytuacja z dodawaniem kierowcy występuje tylko w przypadku traktoru i kombajnu, może dlatego że normalnie w grze te dwa pojazdy zawsze występują z kierowcą. Może istnieje jakiś opcode który blokował by dodawanie kierowcy do pojazdu?
#
Mógłbyś podać taki opcode na sprawdzanie tlenu i uzupełnianie go
#
Ale ten mod dodaje tylko butle tlenową, ale nie sprawia że mamy nieograniczony tlen
Created & Powered by MakG