taki że nie wywala gry w wyścigu jak się go skończy lub przegra i taki że nie wywala gry na egzaminie na prawko i też taki który nie wywala gry gdy się kupi samochód w salonie który dodałem modem cle [ ten salon co jest w sf ]
1 to że jest strefa przez którą jak się przejedzie np. 200km/h to zaczyna goni policja. ja sobie wstawię współrzędne jaka szeroka ma być i długa ta strefa. a Wy jakie kolwiek wstawcie.
2 to taki na postawienie samochodu policyjnego z policjantem w środku. tylko że jak nas goni policja to po przejechaniu ko niego zaczyna nas gonić a nie że tylko stoi zaparkowany. z góry dzięki wielkie
a więc mam samochód z gta vc i chce go tak przerobić by można było go podstawić w edytorze map ale żeby był jak budynek że nie można nim jeżdzić tylko stoi sobie.
wiem że potrzeba trzeci plik .col który odpowiada za kolizje z obiektami. jak go zrobić? mam tylko ZModeler 2.
że jak się rozpoczyna wyścig to zabiera 10 000 kasy. i jak się wygra do dostaje się 15 00 a jak przegra to nic. tam w tym modzie jest że tylko za wygraną jest 1000. o to mod cleo a pod spodem z folderu CLEO_TEXT plik
Kod:
// This file was decompiled using sascm.ini published by Seemann (http://sannybuilder.com/files/SASCM.rar) on 13.10.2007
{$VERSION 3.1.0027}
{$CLEO .cs}
//-------------MAIN---------------
thread \'DRAG\' 0662: NOP \"SCRIPT BY 2PACPRODUCER2\" 0662: NOP \"VISIT WWW.2PACPRODUCERMOD.UCOZ.COM OR WWW.GTAGARAGE.COM\"
:DRAG_186
wait 0
if $ONMISSION == 0
else_jump @DRAG_4871
wait 0
if or 8154: not actor $PLAYER_ACTOR in_zone \'LA\'// Los Santos
80FF: not actor $PLAYER_ACTOR sphere 0 in_sphere 1390.263 -1718.666 8.0884 radius 4.0 4.0 4.0 on_foot
else_jump @DRAG_4834
wait 0
if and 0154: actor $PLAYER_ACTOR in_zone \'LA\'// Los Santos
DRAG2 Select competitor
DRAG1 Competitors
DRAG3 UP and DOWN to scrool, SPACE to choose, ENTER to exit menu.
DRAG4 1
DRAG5 2
DRAG6 3
DRAG7 Go !
DRAG08 ~r~You lost.
DRAG9 You won!
DRAG10 ~r~You have been disqualified from the race, because you cheeted. You lost.
DRAG11 ~r~You have been disqualified from the race. You lost.
DRAG12 ~r~You are too far from your opponent. You lost.
DRAG13 Go get yourself a racing vehicle first.
DRAG14 1000$
BAN Banshee
INF Infernus
CHE Toyota Supra
SUL Sultan
SUP Super GT
URA Uranus
STR Stratum
ELE Elegy
BUL Bullet
misja u Jimy pegorino.
i tam muszę czekać ze snajperką aż skończą rozmowę i tu jest mój kłopot czekam z 15 minut i nic się nie dzieje tylko pokazują coś gestami a jak strzele to koniec misji bo posze że rozmowa się nie skończyła.to wina modów. mam rozwaloną nagrywarkę i nie mogę reinstalacji zrobić.
tu mój saves http://chomikuj.pl/acmilanpato7/saves+gta+iv
. jak przejdziesz to wrzuć mi go na jakiś serwer. prosze