Czy wiesz, że... rejestracja trwa tylko 20 sekund?
Strona główna forum Szukaj Rejestracja
Witaj, nieznajomy!
Poprzedni 1 Następny
#
http://gta.net.pl/264,artykul,gta.html proszę oto wszystkie informacje o GTA 4 i co ona oferuje
#
Cytat:
Oj, karta nie wytrzymuje - nagrzewa się, i albo się komputer resetuje, albo GTA się zawiesza.

oj głupoty piszesz mam GeForce 8800 GT i GTA 4 na minimalnych jedzie i się nie zawiesza a procesor to: Intel Core2 Duo CPU E4600 2.4GHz więc nie gadaj takich głupot ze karta nie wytrzymuje bo moja działa i nigdy nie szwankuje :P a co do zawieszania się twojego komputera to ja gdzieś czytałem że zawiesza się z powodu włączonych innych programów ale jakich to nie pamiętam poszukam tej stronki ja znajdę to to napisze na forum (o ile nie będzie zamknięte).;)
#
zagraj w crashday super rozwalanka są różne tryby rozgrywki super model zniszczeń gra stara ale jak dla mnie wymiata całą przeszedłem i bardzo ale to bardzo polecam
#
nie było by emisji spalin.

co by było gdyby do GTA 4 wyszedł patch i nie było by spolszczenia bo by musieli robić następne testy i by się premiera opóźniła ???
#
a ja tam wole vladivostok fm a tak serio to słucham pop rock hip hop czasmi te piosenki lat 80 i 90 a z stacji radiowych to zetka polskie radio szczególnie jak puszczają "polke" (dla tych nie kumających co to jest "polka" wyjaśniam jest to główna piosenka "lata z radiem")i to chyba na tyle ;)

P.S a tak po cichu to zdarza mi się włączyć radio maryja (ale o tym cicho):P
#
woozie popracuj nad ortografią przy robieniu filmu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale tak to spoko pomysł :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#
Terminator3 ja tez z forum na stronce gtasite :P
Poprzedni 1 Następny
Created & Powered by MakG