Napisano dnia: 2010-01-20 18:18:30
Czesc od jakiegos czasu prubuje napisac skrypt w cleo na postawienie obiektu ktory by sie dalo podniesc i rzucic w kogos . Prubuje napisac muj pierwszy mod w cleo ale jak klikam na kompiluj to wyskakuje mi blad . Zeby udala sie kompilacja musze na kazde slowo klikac komentarz a potem jak juz mam skrypt i wkleje w cleo to niema tego obiektu , prubowalem stworzyc inny skrypt ale tesz mi niewyszlo . Przepraszam za bledy i prosze o pomoc i o liste obiektow ktore moge uzyc .
Napisano dnia: 2010-01-22 11:43:09
Używaj Opcji Edytuj nie Double Postój. Opisz dokładnie ten błąd który ci wyskakuje i może wrzuć link do tego skryptu bo tak jest za mało wiadomości żeby ci mógł ktokolwiek pomóc
2009-02-05
Napisano dnia: 2010-01-22 11:43:09
Używaj Opcji Edytuj nie Double Postój. Opisz dokładnie ten błąd który ci wyskakuje i może wrzuć link do tego skryptu bo tak jest za mało wiadomości żeby ci mógł ktokolwiek pomóc
Napisano dnia: 2010-01-22 16:34:20
No wiec jak klikam na kompiluj to zaznacza mi jakas linie z tekstu i musze kliknac prawym przycisk myszki i komentarz na tamta linie aby mozna bylo kompilowac a jak potem znowu odtworze skrypt to niema tego co bralem komentarz . Moze moglibyscie mi wyslac na emaila przemolek122@o2.pl w txt skrypt na obiekt ?