Czy wiesz, że... na forum możesz uzyskać pomoc nt. modowania GTA?
Strona główna forum Szukaj Rejestracja
Witaj, nieznajomy!
Poprzedni 1 Następny
#
Witam wszystkich. Staram się zebrać ekipę (właściwie jak narazie potrzeba tylko speca/ów od 3d- budynki i otoczenie, miło też gdyby ogarniał postacie, ale niekoniecznie), z którą mógłbym zacząć projekt na dobre.

Mianowicie chodzi mi o uszczegółowienie mapy gta3, bardziej szczegółowe budynki i lepsze oteksturowanie niż w oryginale.

Gdyby coś z tego wyszło, chciałem zaimportować mapę do GTASA, i może jakoś rozwinąć projekt. Ogólnie chciałem zacząć od klubu Luigiego i okolic.. Wszystkie tekstury biorę na siebie, tak samo pozycjonowanie modeli w .IPLach. Gdyby ktoś chciał spróbować, niech pisze tu lub na GG:4358560. Pozdrawiam.

PS. Pamięta ktoś projekt GTA:Prison Break? Działałem tam jako Ghost, i ogólnie było to 5 lat temu.. jak ten czas szybko leci xP
#
est il important pour une victime de savoir si l’arme etait physique ou chimique .le debat sur la differnce ferait croire que la premiere est licite mais l&neiuo;irtsrdqction ne vise que la chimie ! je peux vous assurer que les obus et les bariles de TNT sont aussi , voire plus, devastateur l’un et l’autre .
Poprzedni 1 Następny
Zaloguj się lub zarejestruj się, żeby pisać na forum.
Created & Powered by MakG