Czy wiesz, że... możesz podsyłać newsy, artykuły, pliki i zdjęcia?
Strona główna forum Szukaj Rejestracja
Witaj, nieznajomy!
#
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=390264] proszę , a to wpakuj do folderu z GTA http://www.gta-mods.pl/download/download/id/306 i save będzie działał.
W tej misji co ją opisujesz to masz do wyboru albo zabić Playboya X albo Dwayne`a ja polecam zabić Playboya X bo dostaniesz jego chate.
Teraz ja czekam aż mi ktoś pomoże tu http://www.gta-mods.pl/forum/topics/view/id/293
#
Siema tak jak w temacie instaluje wszystko co jest wymagane do tych modów i dalej nic nie działają .
EDIT//:Ma ktoś może car spawnera który działał by pod patch 1040 bo znalazłem pod patch 3 i 1 proszeeeeee pomużcie błagam (na serio)
Za pomoc punkt pomugł.
#
EDIT//:Mam pytanko chcę kupić trochę pamięci ram .Co polecalibyście mi Kingston czy Good RAM 1 GB oczywiście.
Za pomoc przy wybraniu RAM`u wiecie co.
#
Cześć mam taki problem:wgrałem sobie ten patch (1040)no i kiedy wsiadam do samochodu to jest taka kamera jagbym był pijany nie mogę zatrzymać fury i z silnika leci dym.
Co mam robić?
Za pomoc oczywiście punkt pomógł.
Z góry dzięki za pomoc.
#
I jeszcze ten mod do jakiego GTA?Bo SA mi już nie wejdzie b mam IV :D
#
To na razie pierwsza część , druga pojawi się niebawem.

1.Prawdziwe wymagania.
2.Poprawna instalacja.

1.
Procesor:Intel core 2 duo (socket 775) / AMD Phenom II x2 (socket AM2)
Ram: minimalna ilość to 2gb (najlepiej jakichś porządnych firm czyli kingston , ocz , corsair)
Karta Graficzna:
- Geforce z przedziału 8xxx to tylko 8800 GTS/GTX z przedziału 9xxx to 9600GT/9800GT
- Raedony z przedziału HD4850/HD4870/HD4970

2.
a)http://img257.imageshack.us/i/57526833.jpg/
b)Rozpocznie się instalacja RGSC
c)Po zainstalowaniu RGSC rozpocznie się instalacja GTA IV.
d)W następnym okienku klikamy next.
e)W dwóch następnych okienkach klikamy "next".
f)W następnym okienku pojawi się informacja gdzie będzie instalowane GTA , jeżeli chcemy zainstalować w innym miejscu niż dysk C , klikamy "Browse", po wybraniu miejsca w którym ma być zainstalowana gra klikamy "next".
g)W następnym okienku klikamy "Install" i czekamy aż instalacja się zakończy.
#
a jak to zainstalować? tam pisze że włożyć to do folderu z grą a xlive_d.dll zmienic nazwe na xlive.dll nie kumam .
troche pokombinuje
dzeiki MakG cos z tym zrobie
#
tak się dzieje z każdym savem do gta ale jak ja zapisze swój save po jakiejś misji np.
Kod:
its your cal
to save działa.Jakby co to moge ci na pw przysłać strone z ktorej sciagnolem ten save wogule to na innym forum pisali ze potrzebny jest plik xlive.dll skonds go wytrzasnolem ale gra mi sie wogule nie wlancza
#
ELO
mam problem z wczytaniem sava do gta IV.
jak klikam start (w grze na początku jak już te loga rockstar i napis grand fheft auto iv minie)w czsie kiedy te postacie przelecą pokazuje się
Kod:
Load Save Failed Please Check the Hard drive 
i zaczynam nową grę.
Co mam zrobić?
#
Cytat:
.Jak weszłem w menu start klikłem dodaj lub usuń programy i na GTA IV ZMIEŃ to do wyboru były trzy opcje MODIFITY REPAIR i REMOVE no to REPAIR :D
i będziesz ten nowy plik miał tylko to troche głupie że do naprawienia są potrzebne płyty.
#
Dobra dzięki za pomysły.Jak weszłem w menu start klikłem dodaj lub usuń programy i na GTA IV ZMIEŃ to do wyboru były trzy opcje MODIFITY REPAIR i REMOVE no to REPAIR :D cd key zawsze moge wpisać przecierz
#
Raz była zainstalowana to w multi nie pogram? Czemu.

----------------------------------------------
Ten post został dany za szkoły na informatyce.

#
#
Czesc chcialbym wiedziec czy do odczytania sava jest potrzebny jakis plik gdzies na jakims forum czytaem (nie pamietam jakim) ze potrzebny jest plik save.dll i co mam z tym zrobic .
EDIT//: Czy ktoś mógł by mi podesłać oryginalny plik launchgtaiv.exe i paul.dll
Za pomoc oczywiscie punkt pomugl.
#
extermin był szybszy za co dostaje punkt pomógł
Edit//:TEMAT LOOCK.
Created & Powered by MakG